Voetbalkooien

Legendes als Coen Moulijn, Johan Cruyff, Pele en Maradona, hebben de basis voor hun glansrijke voetbalcarrière gelegd op straat.

In stedelijke gebieden is steeds meer ruimte voor woningbouw nodig en blijft er daardoor weinig ruimte over voor onze jongeren om te voetballen. Om ervoor te zorgen dat er in de toekomst nog steeds buiten aan voetbal kan worden gedaan zijn voetbalkooien dé perfecte manier om dit te verzekeren.

 

Waarom Remion?

Remion is de eerste en meest toonaangevende voetbal- en speelkooileverancier die deze constructie kon plaatsen in Nederland en België.

Wij kunnen onze kooien in verschillende versies leveren zodat deze niet alleen voor voetbal, maar ook voor vele andere sporten kan worden ingericht. In de fotogalerij vindt u een kleine selectie van wat wij u kunnen aanbieden. De kooien kunnen naar uw wensen op maat gemaakt worden en wij zullen met u meedenken over de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn.

Wilt u meer informatie over onze producten of over de mogelijkheden voor de realisatie van onze voetbal-/speelkooien? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

 

Voorzien van bogenconstructie
Type IPE
Type Raster
Naar de fotogalerij