Is de ruimte klein en is een hele voetbalkooi misschien te groot, dan is een ballenvanger de oplossing voor u. Een ballenvanger heeft als doel om de bal, welke naast of over het doel zal gaan, tegen te houden. Onze ballenvangers zijn verkrijgbaar in een geluidsarme of niet geluidsarme variant.

Naast onze ballenvangers kunnen wij ook voorzien in backstops. Deze zijn op softbal- en honkbalvelden van belang om de bal tegen te kunnen houden en mogen op een veld dan ook niet ontbreken.

Ballenvangers

Remion levert ballenvangers op maat in zowel een geluidsarme als niet geluidsarme variant. Onze geluidsarme ballenvangers zijn precies hetzelfde opgebouwd als onze kooien in dezelfde variant.

Een ballenvanger bestaande uit IPE-staanders kunnen voorzien worden van een omgezette kop. Hierbij wordt het hekwerk gemonteerd met speciale antiresonantie-rubbers.

Een andere mogelijkheid is een ballenvanger in rastermodel. Bij dit model zullen wij kokerstaanders van 10 x 10 cm. plaatsen die voorzien zijn van speciale bevestigingslippen. Het dubbelstaafmatten-hekwerk is rondom in een kokerframe vastgelast die wij vervolgens tussen de staanders monteren.

Voor een kleiner budget kan Remion hierin ook voorzien in een passende oplossing, vraag naar de mogelijkheden. 

Backstops

De backstops van Remion hebben ronde staanders die in de grond gemonteerd worden en zijn voorzien van een omgezette kop aan de bovenzijde. De staanders worden op een vaste afstand geplaatst met tussenliggers die zijn voorgewalst om de hele constructie één geheel te laten vormen en extra wordt verstrekt. De hele backstop wordt vervolgens voorzien van een net met een maaswijdte van 4 x 4 cm.

Een extra optie is om kunststof planken aan te brengen aan de onderzijde zodat de bal niet doorrolt en deze vrijwel meteen kan worden gestopt.

Naar de fotogalerij