Bestratingen

Stenen en klinkers voor de oprit en het terras zijn belangrijke sfeerbepalers voor uw woning.  Stenen en klinkers zijn leverbaar in diverse soorten, kleuren en maten. Wij proberen rekening te houden met iedere stijl en prijsklasse, hierdoor hebben wij mooie sierbestrating voor iedereen. Maatwerk kan al zo eenvoudig zijn als een tegel in een afwijkende maat. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

 

Terrastegels

Terrastegels zijn de trend van deze tijd. Een prachtig aangelegd terras met kwaliteitsstenen en tegels geeft uw tuin een totaal nieuwe uitstraling. Grote formaten terrastegels in diverse kleuren geven een frisse ruimtelijke uitstraling. Terrastegels zijn verkrijgbaar in diverse soorten, afmetingen en kleuren.

 

Muurelementen

Muurelementen worden bijvoorbeeld gebruikt om uw tuin in te delen. Een tuin komt tot leven door er niveauverschillen in aan te brengen. Muurelementen of stapelblokken in diverse kleuren en afmetingen zijn hier ideaal voor. Met muurelementen bent u in staat om verhoogde bloemperken en terrassen aan te laten leggen. Of u nu op zoek bent naar een verhoging met een strakke of juist een rustieke uitstraling, met onze muurelementen kunt u alle kanten op.

 

Natuursteen

Natuursteen tuintegels geven een tuin of terrein een eigentijds gevoel en hebben meer charme dan de gebruikelijke alternatieven. Een natuursteen klinker heeft een sfeervolle uitstraling en wordt vaak gebruikt als aanvulling op natuursteen tuintegels. 

 

Naar de fotogalerij